FREE SHIPPING ABOVE €40
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  Social Media Stagiaire gezocht  Hou je van thee? Maar hou je nog meer van een goeie feed op Instagram? Denk jij onze Facebook te kunnen laten poppen? Kortom, leef jij voor social media? Doe je daarnaast ook nog een studie richting Marketing of Communicatie? Dan ben jij de tealoving social media stagiair(e) die wij zoeken.
  Wij zoeken een fulltime social media stagiair(e) die thee-sippend een koning(in) is in het bedenken, creëren en posten van content.


  Wij bieden een uitdagende stage met verschillende werkzaamheden, verantwoordelijkheid, gezelligheid en ruimte voor jouw eigen creativiteit. Wij bieden een stage van minimaal 4 maanden in een groeiend bedrijf. Aan de hand van een social media plan help je campagnes uitwerken en ontwerpen voor Facebook, Instagram, Google en onze website. Je komt te werken in een leuke snelle omgeving en krijgt alles mee van wat er in onze teabar gebeurt.


  Wat wij vragen:
  - Je bent vloeiend in Engels, schrijven en spreken
  - Je volgt een MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing, communicatie, multimedia design of journalistiek.
  - Je bent een social minded persoon. Je leeft op social media. Je houdt ervan, je haat het soms, maar je weet alles en mist niets
  - Je hebt basiskennis van de Adobe programma’s en wil daarin graag verbeteren
  - Je bent creatief en ondernemend;
  - Een eigen laptop is a big plus
  - Gruwelijke foto’s kunnen maken is echt heel mooi meegenomen


  Ben je de perfecte kandidaat en voldoe je aan de eisen? Stuur dan snel een mail naar: teabrewista@tsteas.com met een subject headline die je onmogelijk niet kan openen. 
  Voeg in de mail je cv en je motivatie toe.